Leiepoort Campus Sint-Hendrik

Adres: 
Guido Gezellelaan 105 9800 Deinze
Afspraken: 

De ingang aan het leerlingensecretariaat (links) mag door ons niet gebruikt worden, ook al staat deze poort open. Iedereen moet naar binnen gaan langs het hekken aan de Leie (rechts).
Auto's mogen niet voorbij het hekken rijden, het is ten strengste verboden om op de speelplaats te rijden. Fietsen mogen in het fietsenrek op de speelplaats geplaatst worden.

We spreken af dat de springers verzamelen aan de poort en dan samen met de trainer naar binnen gaan. Hierdoor zorgen we er voor dat iedereen naar de juiste zaal gaat en dat de springers niet alleen in het donker hoeven te gaan. Na de training komen de springers samen met de trainer terug naar het hekken aan de Leie. Normaal zullen de trainingen voor basis 1 en basis 2 altijd doorgaan in de sportloods achter het voetbalveld. 
De toiletten liggen redelijk ver van de sportzaal, dus ga liefst voor de training naar het toilet.

Basis 1, 17-18u: De trainer zal 5 minuutjes voor tijd met de springers naar binnen gaan. Ouders en springers die te laat zijn, kunnen nog binnen en buiten, aangezien de poort rond 18u pas gesloten wordt.

Basis 2, 18u15-19u30: Jullie gaan enkel naar binnen onder begeleiding van de trainer. Bij het binnengaan sluit de trainer de poort. Dit betekent dat je moet op tijd zijn én dat ouders niet mee naar binnen kunnen. Wie te laat is en voor een gesloten poort staat, belt best naar de trainer. Probeer dit zeker te vermijden en dus gewoon 5 minuutjes vroeger te vertrekken zodat je op tijd bent! Mogen we vragen om de trainer een sms'je te sturen indien je NIET naar de training zal komen. Zo hoeven de trainers niet te wachten op springers die toch niet komen.